Renault

Renault logo

Nu skal verdensstjernerne køre i Renaults modeller

De franske fodboldspillere vader i succes. Herrelandsholdet har netop hentet sit andet verdensmesterskab, og nu har landets bedste fodboldklub landet en aftale med Frankrigs største bilproducent.

Søndag den 15. juli 2018 blev en mindeværdig dag i fransk fodboldhistorie, idet Mbappé, Lloris, Griezmann og de andre verdensstjerner med en 4-2-sejr over Kroatien hentede den gyldne VM-pokal hjem til "Les Bleues".

Men også på klubplan kommer til det at "køre" for Mbappé, der til daglig tjener til dagen og vejen i storklubben Paris Saint-Germain (PSG).

Det gør han blandt andet med VM-konkurrenterne Neymar Jr. (Brasilien) og Di Maria (Argentina).

Giver en lang række fordele
Og selv om netop de tre har været "fjender" på fodboldbanen i løbet af sommeren, så kommer de tre - og resten af det succesfulde franske mesterhold - givetvis til at kæmpe om at få lift hos hinanden i de kommende tre sæsoner.

Renault har således lavet en aftale med PSG, der giver bilproducenten mulighed for at bruge fodboldklubben i forbindelse med globale pr-kampagner og lignende.

- Vi er stolte af denne aftale, som kan give Renault en lang række fordele på verdensplan, når man tænker på, hvor stort et brand PSG er, forklarer Philippe Buros, der er kommerciel direktør hos Renault France.

Om Mbappé ligefrem skal til at køre i en Twingo, eller om Neymar fremadrettet foretrækker en Trafic - det ved vi dog ikke.

PSG norm