UDSALG PÅ DEMOBILER -  Gå på jagt i vores store udvalg af demobiler og fang store besparelser   SE BILERNE
Renault

De erfarne - og langt fra ukritiske - motorjournalister er ikke i tvivl. Den kommende Renault Clio, der netop er blevet testet under portugisiske himmelstrøg, får masser af roser med på vejen. Der er således store forventninger til den franske storsællert.

 

Den nuværende Renault Clio, der faktisk er fjerde generation, har været en succes ud over det sædvanlige - både i Danmark i almindelighed og Europa i særdeleshed.

Samlet set er der solgt over 15 millioner eksemplarer af modellen, der i første omgang blev introduceret i 1990 - og den nuværende udgave er den næstbedst sælgende bilmodel overhovedet på det europæiske marked.

Ny Clio 1 miniL

Om kort tid bliver den nye udgave lanceret på det danske marked, og i disse dage har førende danske motorjournalister haft mulighed for at prøvekøre modellen i Portugal.

Komfort, gadgets og flot design

De første tilbagemeldinger den internationale testkørsel er overordentligt lovende og positive.

Bilmagasinets erfarne testkører, motorjournalister Søren Juul, lægger således sin biltest ud med at betegne Renault Clio som en charmetrold med flot kabine og teknisk snilde.

Renault Clio 2020 1600 0c

"Renault Clio leverer en køreoplevelse fokuseret på komfort, masser af gadgets og flot design..." er nogle af ordene fra Bilmagasinet-journalisten. Du kan læse artiklen her.

Er blevet mere fast i undervognen

Også Biltesterens Kim Middelhede har været med på Clio-testen - og han understreger, at der er tale om en helt ny bil, selv om det ydre design på den nye Renault Clio ikke umiddelbart er til at skelne fra det nuværende.

Motorjournalisten roser den franske bil for nytænkning, komfort og kørestil - og er særdeles positiv omkring Renaults nye bud i b-segmentet.

Renault Clio 2020 1600 15

"Engang sagde man om Clio, at den havde en typisk fransk blød affjedring. Det har den ikke længere. Nu er den blevet mere fast i undervognen og er blevet mere kørevillig, og det synes jeg klæder den rigtig godt!". Se Kim Middelhedes oplevelse her.

Websitet Motorsiden, der bestyres af motorjournalist Søren Clauding, har begået hele to artikler om den nye Renault Clio, der er alle tiders mest solgte franske bilmodel. Læs dem her og her.

Renault Clio er en stor succes

Den nye Renault Clio bliver introduceret hos Bjarne Nielsen A/S i løbet af august. Så snart vi kender den eksakte dato, bliver den offentliggjort her på sitet.

At Clio også i Danmark er en succes, kan ses ud fra, at der lige nu kører over 43.000 eksemplarer rundt på vejene - hvilket faktisk svarer til en andel på 1,43 procent af samtlige biler.

Salget af Renault Clio nåede sidste år op på 4666 eksemplarer - og de seneste syv år er der ifølge DBI-IT samlet set solgt 35.000 styk.

Renault Clio 2020 1600 0d

Læs mere om den nye Renault Clio her.