UDSALG PÅ DEMOBILER -  Gå på jagt i vores store udvalg af demobiler og fang store besparelser   SE BILERNE
Mazda

Den er blevet endnu mere skarp - og endnu mere velkørende. Og så er der puttet masser af standardudstyr ned i den fine Mazda3, der i disse dage bliver introduceret på det danske marked. I første omgang som femdørs hatchback - og på sigt også som firedørs sedan.

 

Der er altid god grund til at lægge køreturen forbi den lokale Mazda-forhandler - men i denne weekend, lørdag den 23. og søndag den 24. marts - er det helt oplagt at kigge ind.

Weekenden byder nemlig på åbent hus på og introduktion af den helt nye Mazda3, som står endnu mere skarp, lækker og veludstyret end hidtil - og det siger ikke så lidt.

M3 2

Den nye Mazda3 bliver introduceret til priser fra 250.000 kroner - og for det beløb får man virkelig fuld valuta og nærmest ekstremt meget udstyr.

Der er skruet op for udstyret

Modsat mange af konkurrenterne i det eftertragtede c-segment har Mazda således valgt ikke at køre med en skrabet indgangsmodel. 

I stedet har man steppet adskillige trin op ad udstyrs-stigen, og har blandt meget andet valgt at putte adaptiv fartpilot, LED-forlygter, head-up display i forruden, nødbremse med fodgængergenkendelse og vognbaneassistent i den billigste variant.

M3 5

For ikke at tale om skiltegenkendelse, parkeringssensorer i bag, 16 tommers alufælge, 8,8 tommer farveskærm med split screen, navigation, regn- og lyssensor samt DAB-radio med otte højttalere og masser af funktioner.

Både manuelt og automatisk gearkasse

Mazda3 kommer i tre forskellige udstyrsvarianter: Sense, Sky og Cosmo. Modellen kan fås med enten en 2,0-liters benzinmotor, der yder 122 hestekræfter, eller en 1,8-liters dieselmotor, som yder 116 hestekræfter.

Du kan desuden vælge mellem en sekstrins manuel gearkasse eller automatgear, som ligeledes løber over seks trin. Brændstofforbruget varierer fra 15,4 til 19,4 kilometer per liter brændstof.

M3 3

Læs meget mere om den nye Mazda3 her - og kig ind til din lokale Mazda-forhandler i weekenden. Der er åbent fra klokken 11 til 16 begge dage - og du finder adressen her.

I begyndelsen kan Mazda3 udelukkende fås i den populære hatchback-udgave med fem døre, men den danske importør forventer, at sedan-versionen med fire døre finder vej til Danmark i eftersommeren.