UDSALG PÅ DEMOBILER -  Gå på jagt i vores store udvalg af demobiler og fang store besparelser   SE BILERNE
Mazda

Mazda MX 5 new overst

Mazda's populære sportsvogn har fået flere muskler

Den umiddelbare køreglæde er fortsat i højsædet i den lille smækre MX-5, og designet er også stort set uændret. Til gengæld er der en del ændringer i motorrummet, hvor effektiviteten er blevet forbedret.

I motorrummet på den herlige MX-5-roadster, der er verdens mest solgte, har både 1.5- og 2.0-liters motorerne fået ændret forbrændingskamrene og indsprøjtningssystemet for at forbedre effektiviteten.

Begge motorer har desuden fået øget drejningsmomentet, samtidig med at de nu reagerer endnu hurtigere på bevægelser af speederen og lever op til kravene i den nye udstødningsnorm Euro 6d Temp.

Den største forandring er dog sket med 2.0-liters motoren, der nu tager flere omdrejninger og har fået hævet ydelsen fra 160 til 184 hestekræfter. Mazda MX 5 1

Det bringer accelerationstiden fra 0-100 kilometer i timen ned på bare 6,5 sekunder. Samtidig har modelvarianten fået en endnu mere sportslig motorlyd.

Kun få ændringer udvendigt
Set udefra er eneste ændring, at aluminiumsfælgene har fået en mørkere farvetone.

Stofkalechen er som udgangspunkt sort, som det også har været tilfældet hidtil, men det bliver fremover muligt at vælge en brun stofkaleche til MX-5 2.0 med Sport-pakke.

Mazda MX-5 er Danmarks suverænt mest solgte sportsvogn. I 2017 blev der indregistreret 211 eksemplarer, hvilket var en ny rekord for MX-5 i Danmark.

I 2018 er der i det første halvår indregistreret 98 eksemplarer, men måske det fine vejr får flere til at vælge en frisk og åben bil?

Roadsteren fås også med fast tag

MX-5 fås både med stofkaleche og som RF (Retractable Fastback) med foldbar hardtop.

Priserne for den opdaterede MX-5 indledes ved 299.997 kroner med 1.5-liters motor og 369.997 kroner med den nye og stærkere 2.0-liters motor.

Den opdaterede MX-5 introduceres i Danmark i sensommeren 2018.

Hos Bjarne Nielsen A/S forhandler vi Mazda i vort bilhus i Skive.

Mazda MX 5 2

Mazda MX 5 3

Mazda MX 5 4

Mazda MX 5 5