UDSALG PÅ DEMOBILER -  Gå på jagt i vores store udvalg af demobiler og fang store besparelser   SE BILERNE
Kia

Kia har afsløret de første billeder en den nye Sportage. Den kommer dog også i en særlig version til det europæiske marked.

Kia har udsendt de første billeder af den nye Sportage, der tydeligt er inspireret af samme designlinjer som Kias kommende elbil EV6.

- Genopfindelsen af Sportage gav vores talentfulde designteam en enorm mulighed for at gøre noget nyt; at hente inspiration fra den nylige brandrelancering og introduktion af EV6 til at inspirere kunder gennem moderne og innovativt SUV-design. Med den helt nye Sportage ville vi ikke bare tage et skridt fremad, men i stedet gå videre til et helt nyt niveau i SUV-klassen, kommenterede Karim Habib, Senior Vice President og chef for Global Design Center.

Kias nye designfilosofi, Opposites United, blev afsløret tidligere i år med stor anerkendelse fra designverdenen og er kernen i den helt nye Sportage og påvirker alle aspekter af bilens udseende og karakter. Principperne for Opposites United vil påvirke alle fremtidige Kia-design og give dem det samme grundlæggende DNA. Den tankevækkende og dristige filosofi styrker forbindelsen mellem design og Kias nye brandretning, 'Movement that inspires'.

Den helt nye Sportage er resultatet af en samarbejdsindsats mellem Kias vigtigste globale designnetværk i Korea, Tyskland, USA og Kina.

Den nye Sportage kommer i en dedikeret europæisk udgave som bliver præsenteret til september. Om denne udgave er markant anderledes i design eller størrelse vides endnu ikke. Heller ikke hvilke drivlinjer bilen tilbydes med.

Moderne interiør

Interiøret i den helt nye Sportage er også markant anderledes, end hvad vi hidtil har set fra Kia.
En kurvet integreret skærm - også inspireret af EV6 - med en slank touchskærm og fint detaljerede ventilationshuller danner kernen i den helt nye Sportages kabine. Den kurvede skærm følger fronten af Sportage og giver cockpittet stor bredde. Den højteknologiske touchskærm sammen med den avancerede integrerede controller fungerer som nervecenter for fører såvel som passagerernes opkoblingsmuligheder og brugervenlighed. Begge systemer er skabt til at være nemme at bruge, meget intuitive og bløde at røre ved.

Optimalt placeret i forhold til fører og passagerer foran er en ergonomisk midterkonsol. Konsollen er udført i højglans og giver opbevaring, kopholdere og soft-touch-knapper, sidstnævnte sidder på en hævet profil ved siden af shift-by-wire gearvælgeren. For at forbedre bekvemmeligheden yderligere, er der bag på fører og passagersæder foran integreret et bøjledesign, så tøj og håndtasker nemt og bekvemt kan fastgøres.