UDSALG PÅ DEMOBILER -  Gå på jagt i vores store udvalg af demobiler og fang store besparelser   SE BILERNE
Ford

Den helt nye Ford Focus Active tilbyder SUV-inspireret alsidighed kombineret med den klasseledende køreoplevelse, som Ford Focus allerede er kendt for. Den lidt mere højbenede crossover-model forventes at lande i Bjarne Nielsens Ford-bilhuse til foråret 2019.

 

Allerede nu er der dog en lang række detaljer, som vi kan løfte sløret for, ligesom du her på sitet kan se billeder af den fine model, som altså kommer til at hedde Ford Focus Active.

Modellen fås både som femdørs hatchback og i den populære stationcar-variant, og Active-udgaven kommer med en særdeles rå styling, hævet frihøjde samt et chassis, der er skræddersyet til eventyrlige udflugter og en aktiv livsstil. Samtidig bevares de suveræne køreegenskaber, som har gjort Ford Focus til kongen af sin klasse. Ford Focus Active Wagon 2019 1600 08

Den aktive livsstil, som Europas voksende antal af SUV- og crossover-kunder hælder til, understøttes yderligere med tilføjelsen af særlige "Slippery og Trail"-køreindstillinger, mens tagbøjler til fastgørelse af eksempelvis cykelstativer følger med som standardudstyr.

Stort udvalg af motorer

Focus Active fås med Fords slagkraftige og brændstofbesparende 1,0- og 1,5-liters EcoBoost-benzinmotor med op til 182 hestekræfter samt Fords 1,5- og 2,0-liters EcoBlue-dieselmotor med op til 150 hestekræfter. Begge motorer fås med sekstrins manuelt gear eller ottetrins automatgear.

De avancerede førerassistanceteknologier, som tidligere i år blev introduceret i den nye Ford Focus, kommer naturligvis også i den nye Ford Focus Active. Disse omfatter blandt andet adaptiv fartpilot, intelligente forlygter samt parkeringassistent.

I kabinen finder man et læderrat, læderbetrukket gearknop og et instrumentbræt og dørpaneler i lyse toner, der emmer af eksklusivitet, mens de forhøjede sæder er betrukket med særlige blå Active-syninger. Måtter med blå syninger fås også. Ford Focus Active Wagon 2019 1600 0b

Focus med fokus på alsidighed

Komforten i Focus Active når nye højder med fokus på alsidighed for den eventyrlystne familie. Adgangen til bagagerummet er optimeret med Fords håndfri bagklap, hvor man med en simpel benbevægelse under bagerste kofanger kan åbne den.

Menneskets - og familiens - bedste ven kan også hoppe med på eventyr, da stationcar-variantens bagagerum kan rumme hundebure op til 1653 liters kapacitet.

Fords ingeniører har endda løst spørgsmålet om, hvor bagagerumsdækkenet skal opbevares, når den ikke er i brug – nu passer den nemlig perfekt ind under bilens nye og fleksible bundplade. Derudover er både ben- og skulderpladsen på bagsæderne forbedret.

Du kan læse endnu mere om modellen her - og nyd billederne af den kommende Ford Focus Active herunder:

Ford Focus Active 2019 1600 04

Ford Focus Active Wagon 2019 1600 06

Ford Focus Active Wagon 2019 1600 02