Ford

Ford Gal overst

Familie-favoritter fra Ford får flere kræfter

Både Ford S-Max og Ford Galaxy bliver nu ekviperet med de avancerede EcoBlue-dieselmotorer, som forbedrer både ydeevnen, komforten og ikke mindst brændstofeffektiviteten. De nye modeller kan allerede nu bestilles i det nærmeste Bjarne Nielsen Ford-bilhus.

Fords familiefavoritter - den stilede S-Max og den rummelige Galaxy - tilbydes nu med de sofistikerede 2.0-liters EcoBlue-dieselmotorer, der spænder fra 120 til 240 hestekræfter.

Samtidig er der mulighed for at få fingrene i det nye og avancerede otte-trins automatgear med ergonomisk og enkel drejeknap. 

Hvad begge dele angår, så er det første gang, at det er en option i forhold til de to succesfulde modeller fra Ford.

Masser af ny teknologi installeret
Den optimerede teknologipakke indeholder Adaptive Cruise Control (ACC) med Stop & Go-funktion samt en forbedret version af Fords Blind Spot Information System (BLIS).

Systemet registrerer nu biler i den blinde vinkel fra endnu længere afstand.

Desuden rummer pakken også et nyt Ford ClearView Wiper System for bedre udsyn.

Er blevet endnu mere attraktive
- Vores stilfulde S-Max og praktiske Galaxy står nu som endnu mere attraktive tilbud med avancerede motorer og førerassistanceteknologi, der gør kørslen mere behagelig, fortæller Roelant de Waard, der er Vice President hos Ford Europes marketing-afdeling.

Det skriver Ford Europe på Fords ege pressesite.

- Vores 2.0-liters EcoBlue-motor og 8-trins automatgear giver en potent og hurtigtreagerende respons som den, man genkender fra benzinmotorer, fortsætter Roelant de Waard.

Kan allerede bestilles i dag
Begge modeller besidder avanceret teknologi, herunder Fords Adaptive Front Lighting System og Active Park Assist, der nu også gør vinkelret parkering til en leg.

De opgraderede udgaver af Ford S-Max og Ford Galaxy kan bestilles hos den nærmeste Bjarne Nielsen Ford-forretning fra dags dato.

Du kan læse mere om de to fine Ford-modeller her - og er du til nyere brugte udgaver, så kig efter henholdsvis Ford Galaxy her og Ford S-Max her.

Du kan også finde flere Ford-nyheder på Bjarne Nielsens nyhedssite - det finder du her.

Ford S-Max i Vignale-udgave:
Ford SM 1

Ford Galaxy:
Ford Gal 2

Ford Galaxy:
Ford Gal 1

Ford S-Max:
Ford SM 2