UDSALG PÅ DEMOBILER -  Gå på jagt i vores store udvalg af demobiler og fang store besparelser   SE BILERNE
Ford

Ford Logo

Rygter om Ford-nedskæringer afvises som spekulation

Der er ikke noget, som tyder på, at modeller som Mondeo, Galaxy og S-Max bliver taget af programmet. Det understreger Ford Motor Company i en pressemeddelelse, efter rygterne om netop dét eller var begyndt at rende stærkt i både danske og internationale medier.

Som en reaktion på en del artikler, der har været bragt i medierne både i ind- og udland de seneste dage, har Ford Motor Company valgt per 4. september 2018 at udsende følgende pressemeddelelse:

Køln, Tyskland, 4. september 2018 – Over weekenden har der været flere artikler, der spekulerer i, at Ford vil afskedige op til 24.000 medarbejdere, svarende til 12 procent af Fords globale arbejdsstyrke, som følge af virksomhedens omstrukturering.

Vi har gjort det klart, at disse spekulationer om nedskæringer er baseret på tredjeparts rapporter, og at oplysningerne ikke kommer fra Ford Motor Company. Ford kommenterer ikke på spekulationer.

Ved andet kvartals regnskab i juli fastslog vi, at vores europæiske del af virksomheden kræver en større omstrukturering for at kunne møde vores langsigtede mål.

Fokus på effektivisering
Vi er fuldt fokuseret på at nedsætte omkostninger og gennemføre effektiviseringer af vores produktprogrammer for at sænke produkt- og materialeomkostninger samt kapitalintensitet i Europa.

Det arbejde er undervejs og accelererer vores præstationer nu, samtidig med, at vi adresserer de lavpræsterende dele af vores virksomhed for at sikre en bæredygtig og rentabel forretning i fremtiden.

Med hensyn til vores portefølje har vi lige nu det stærkeste modelprogram i Europa.

Mens vi regelmæssigt vurderer vores fremtidige produktplaner, på baggrund af kundepræferencer og trends, er der på nuværende tidspunkt ingen ændringer.

Mondeo opgraderes næste år
Hvad angår Mondeo, vil modellen forsat være en vigtig del af vores produktportefølje i Europa.

Vi har planlagte opgraderinger til Mondeo senere i år, som blandt andet inkluderer nye motorer samt ud- og indvendige interiøropdateringer såvel som forbedringer af Mondeo Hybrid-serien.

Mondeo fortsætter med at tilbyde en fantastisk køredynamik, førende teknologier og konkurrencedygtige priser for både virksomheder og familier.

--

Du kan læse mere om både Ford Mondeo, Ford Galaxy og Ford S-Max her på sitet - ligesom du her kan finde dit nærmeste Bjarne Nielsen-bilhus.

Vil du læse flere nyheder om Ford, så klik her.