UDSALG PÅ DEMOBILER -  Gå på jagt i vores store udvalg af demobiler og fang store besparelser   SE BILERNE
Ford

Ford Performance har udviklet en helt ny Mutang Cobra Jet. Den er 100% elektrisk, larmer ikke og bruger ingen brændstof. Til gengæld kan den tilbagelægge 402 meter på lidt over otte sekunder med en topfart på 273 km/t. 

Den batteridrevne Mustang Cobra Jet 1400 er en specialbygget dragster-prototype, der leverer intet mindre end 1.400 hk og et drejningsmoment på 1.500 Nm.

- Ford har altid vist innovation gennem motorsport. Elektriske drivlinjer giver os en helt ny form for ydelse, og vores strømdrevne Cobra Jet 1400 er et eksempel på, hvordan vi skubber ny teknologi helt til grænsen. Vi er glade for at kunne vise den frem i et år, hvor Mustang-familien også får et helt nyt medlem i form af den 100% elektriske SUV Mustang Mach-E, forklarer Dave Pericak, global direktør hos Ford Icons.

Se mere om den nye Mustang Cobra Jet her:

Mustang for enhver

Både prototypen Mustang Cobra Jet 1400 og den kommende Mustang Mach-E bringer det ikoniske navn ind i fremtiden og giver en forsmag på fremtidens Ford-biler. Derudover hædrer Cobra Jet 1400 også den originale Cobra Jet, der stadig er HISTORISK inden for drag racing efter at have været en af de første modeller overhovedet til at dominere sporten i slutningen af 1960’erne.

Ford Performance vil fortsætte med at testkøre Cobra Jet 1400 inden dens officielle drag racing-verdensdebut senere i år, hvor både fans, pressen og motorsportskonkurrenter vil kunne opleve monsterets egenskaber på asfalten.


Mustang Cobra Jet kører på ren el. Foto: Ford Europe