UDSALG PÅ DEMOBILER -  Gå på jagt i vores store udvalg af demobiler og fang store besparelser   SE BILERNE
Dacia

Filminstruktør og stunt-mand Lasse Spang Olsen er blevet fan af Dacia. Det viser han på flere måder - blandt andet ved at bakke sin Dacia Duster gennem en trafikeret strækning i den danske hovedstad. Pointen er. at man får rigtig meget bil for pengene i en Dacia.

 

53-årige Lasse Spang Olsen er stunt-mand og vant til at slå sig. Og så er han manden bag en række spillefilm, som de fleste kender til. "I Kina spiser de hunde", "Inkasso" og "Jolly Roger" er nok de tre mest sete film fra hans side. Dacia Lasse

Men Lasse Spang Olsen er også Dacia-ejer, og har faktisk været det gennem de seneste tre år.

Nu står han - i samarbejde med den danske Dacia-importør - bag en række reklamefilm, som viser Dacia og Lasse Spang Olsen fra deres bedste - og værste - sider.

Bakker baglæns i København

Eksempelvis kan du se stunt-manden bakke baglæns (!) gennem København i en Dacia Duster, mens de andre bilister kigger måbende på. Det filmklip kan du se her.

Du kan også se en række andre interessante Dacia-film med den kendte dansker, der altid har været bange for at sætte sit lys bag en skæppe, som man siger.

Er du også interesseret i at få fingrene i eksempelvis en Dacia Duster, så kan du læse meget mere om bilen her. Vi har også brugte udgaver fra det roste Renault-ejede bilmærke - dem kan du se her.

Find flere nyheder fra Bjarne Nielsen her.