Nyheder fra bilens verden

Det nye år byder på masser af skarpe priser, velkomponerede udstyrspakker og tilbud, som du nærmest ikke har råd til at gå glip af. Kig ind i et af vores bilhuse den 12.-13. januar fra klokken 11 til 16 til stort åbent hus.

 

Der er god grund til at lægge vejen forbi dit lokale Bjarne Nielsen-bilhus i årets to første weekender, hvor vi holder nytårskur på vores forskellige bilmærker. Nytårskuren er årets første - men også årets største - åbent hus-arrangement, og der bliver helt sikkert rift om de gode tilbud.

 

Ford fejrer 100 år med 100.000 kr. i besparelse

nYTÅR s mAZI syv af vores bilforretninger forhandler vi Ford - og i kraft af, at Ford Danmark fylder 100 år i 2019, bliver det fejret med en helt ekstraordinær stor besparelse på en Ford S-Max. 

Der er tale om en S-Max Titanium med 190 hestekræfter, 2,0 liters EcoBlue motor og masser af udstyr. Fartpilot, 8'' touch screen, opvarmet forrude, regnsensor, keyless entry, klimaanlæg og 17'' alu-fælge for blot at nævne lidt af udstyret. Find det nærmeste Ford-bilhus her.

Udforsk Ford S-MAX

Ford modeloversigt

 


 

Renault: Stærke priser på Clio og Captur

Nytår CapturOgså hos Renault har der været gang i lommeregnerne forud for den store Nytårskur - og det har resulteret i intet mindre end en stjerneregn af tilbud på de franske modeller.

Et godt eksempel er den populære Renault Captur, der til nytårskuren tilbydes i Urban-version med 90 hestekræfter benzinmotor, parkeringssensor bag, el-klapbare sidespejle, automatisk klimaanlæg samt regn- og lyssensor – alt sammen til kun 179.990 kroner. 

Et andet bud er Renault Clio Zen med 75 hestekræfter benzinmotor og udstyr som aircondition, 16” flexfælge, læderrat, tågelygter og multimediesystem MEDIA NAV med digitalradio og navigation. Dette vidunder, som er blandt de mest solgte biler i b-segmentet gennem de seneste fire-fem år, kan under åbent hus-arrangementet købes for bare 128.990 kroner.

Udforsk Renault Captur Udforsk Renault Clio

Renault modeloversigt

 


 

KIA: Spar op til 35.000 kroner

 

Nytår KIAI forbindelse med nytårskuren kan du spare op til 35.000 kroner på en spritny koreansk KIA. Det fremadstormende mærke, der har branchens markant bedste garantiordning med syv års fabriksgaranti, brager ind i det nye år med knivskarpe tilbud på stort set alle de populære modeller.

Du kan blandt andet spare 35.000 kroner på en ny KIA Stonic eller 20.000 kroner på en ny KIA Ceed - og ja, det er den helt nye model, der er med i finalen ved Årets Bil i Danmark-kåringen. 

Fælles for de mange KIA-tilbud gælder, at de inkluderer en masse lækkert udstyr i prisen.

Udforsk Kia Stonic Udforsk Kia Ceed

Kia modeloversigt

 


 

Mazda: Få vinterdæk på aluminium med i handelen

Nytår Mazda6Mazda har i forlængst bidt sig fast som et populært mærke. Senest er en faceliftet udgave af Mazda6 kommet til, og i løbet af 2019 kan vi se frem til en helt ny Mazda3.

I forbindelse med Nytårskur har Mazda valgt at smide en sæt lækre vinterdæk monteret på alu-fælge med i handlen, når du køber en ny Mazda hos Bjarne Nielsen.

Der er også mulighed for at sikre sig en meget konkurrencedygtig finansiering af din nye Mazda - bare 0.95 procent i rente*. 

Se hele udvalget af Mazda-modeller

 

* Finansieringseksempel Mazda CX-3: 194.379 kr. Udbetaling 38.876 kr. Månedlig ydelse i 96 mdr. 1.885 kr. Samlet kreditbeløb 171.252 kr. Samlede omkostninger 15.749 kr.Samlet tilbagebetaling 180.844 kr. ÅOP 3,92%. Variabel debitorrente 0,95%. Finansiering udbydes af Nordea Finans. Der er fortrydelsesret på finansieringen.Forudsætter kaskoforsikring og betaling via Betalingsservice. Tilbuddet gælder biler registreret senest den 31. januar 2019.

 


 

Dacia: Spar 15.000 kr. på Sandero Stepway

Du får altid masser af bil for små priser når du kigger på Dacia. Nytåret er ingen undtagelse - her får du nemlig endnu mere end du har gjort før. Den lækre Dacia Sandero i den flotte Stepway-udgave er nemlig nedsat med 15.000 kr..

Stepway byder på et lækkert ydre og derudover bl.a. Cruise Control, Multimedie navigationssystem og meget mere.

Prisen for Dacia Sandero Stepway er således 134.980 kr., mens Sandero fås fra 109.980 kr.

Udforsk Dacia Sandero

Dacia modeloversigt

 

Skarpe priser på brugte biler

Hos Bjarne Nielsen har vi naturligvis andet end nye biler - og vores mange dygtige sælgere er naturligvis også klar med skarpe priser på de mange bedre brugte biler, som vi har på lager. Du kan se bilerne her

Så kig ind til os i de første to weekender i 2019 og gør en god handel - vi glæder os til at se dig!