Hos Bjarne Nielsen har vi et stort udvalg af Renault person- og varebiler. Som autoriseret Renault-forhandler kan vi hjælpe dig når du er på udkig efter en ny bil til privaten, firmabil eller varebil til din virksomhed.


Her finder du Renault hos Bjarne Nielsen

Du kan finde Renault i vores bilhuse i Herning og Esbjerg. Begge forretninger har et stort udvalg i alle de populære modeller – eksempelvis Twingo, Clio, Megane og Scenic. I begge huse kan du også finde et bredt udvalg i varebiler.

Vores bilhuse tilbyder også service og værkstedsydelser til din Renault. Her på siden kan du læse mere om Renaults historie, bilerne og de services vi tilbyder for dig som allerede ejer en Renault.

Renault i Herning Renault i Esbjerg


Renault Pro+ Erhvervscenter

I Esbjerg tilbyder vi ekstra god service til din virksomhed. Vores bilhus på Storegade rummer nemlig et af blot 7 erhvervscentre i Danmark. I Pro+ erhvervscentrene finder du erhvervskonsulenter, som kender Renault bedre end nogen andre. De er eksperter i opbygning, kender modellerne ud og ind, og har altid 100% fokus på dig som erhvervskunde.

Læs mere om Pro+ Erhvervscenter


Renaults historie

Renault er en af verdens største og ældste bilproducenter. I dag kan du købe Renault-biler overalt i verden – uanset om du er på udkig efter en almindelig benzin/diesel-bil eller de nye elbiler.

Renault er historien om det perfekte samspil mellem tradition og en klar fremtidsvision. 

Beretningen om Renault starter i Paris i 1898 med et teknologiskgennembrud: den første gearkasse. Denne opfindelse fik bogstaveligt talt bilindustrien op i et højere gear. Lige siden har innovation inden for teknologi og design med udgangspunkt i menneskets behov for mobilitet været Renaults drivkraft og inspiration.

Navnet ”Renault” stammer oprindeligt fra Louis Renault, som i perioden 1898-1913 konstruerer den første Renault.

Læs hele historien